PONDUS SNICKERI & BUTIK är ett företag som har funnits sedan 1993. Vi har under dessa år arbetat med all upptänklig snickeriproduktion. Restauranginredningar, möbler för hem och kontor, AV-möbler, högtalare, trappor, dörrar, fönster mm och naturligtvis båtsnickerier, från bordläggning på skärgårdskryssare till inredningar i plastbåtar, såväl segel- som motorbåtar.

Privat har vi som driver företaget under alla år haft seglingen och sjön som våra största intressen. Vi har ägt och äger flera större träbåtar som vi har renoverat från grunden.

Både privat och i vår yrkesverksamhet har vi ofta fått frågan var man kan köpa material till båtsnickerier och hemsnickerier, massivt trä, plywood, och annat. Ofta har frågan varit var man kan köpa mindre mängder och kanske också få hjälp med tillkapningen odyl.

Sporrade av dessa frågor driver vi sedan 1993 försäljning av trävaror i stora som små mängder. Hos oss ska ingen behöva genera sig för att köpa 1m mahognylist. Naturligtvis säljer vi även större mängder. Vid stora mängder kan vi naturligtvis ge bättre priser. Fråga oss om offert.

Vår styrka är att vi parallellt med försäljningen har ett komplett snickeri där vi kan erbjuda er alla former av snickeritjänster, från att hyvla till en list i icke standarddimension till att bygga större inredningar. Det kan gälla båt, hem eller offentlig miljö.

Vårt sortiment består av produkter som vi i vår yrkesverksamhet har funnit ger de bästa resultaten och som vi gärna vill erbjuda er båtägare, hemsnickare mfl
.
Sommarkvšll

KONTAKTA OSS I ALLA SAMMANHANG
Telefon +46 8 651 54 00
Adress: Pipersgatan 6
112 24 STOCKHOLM
Karta

 

Kort

Hos oss kan du betala med kort!

 

Oss som du träffar i snickeriet och butiken är:(du kan nå oss på våra respektive e-postadresser, eller på tel +46 8 651 54 00)